Etter at jeg ikke lot meg imponere noe særlig over Freais Cookieglede med sjokoladefyll, fikk jeg mange tips om at den med mjuk kjerne var bedre. Vel, vi har smakt og jeg kunne ikke vært mer enig.
(Innlegget om den med sjokolade ligger her.)
Pakningene er egentlig litt for like syns jeg, lett å græbbe med seg feil fra butikkhylla.
Disse har altså da en mjuk, lys kjerne istedenfor sjokofyllet i midten. Smaker litt som ustekt kakedeig. Kjeksen rundt smakte likt den med sjokolade, typisk lys smørkjeks, og også her var det raust med små sjokoladedråper oppå. Veldig bra.
Det er bare sju i pakka og det synes jeg er for lite. I tillegg er det et dumt tall når man skal dele med andre. Kjeksene ligger i tillegg litt løst og gnisser mot hverandre, noe som gjør at det er mye smuler og bøss rundtomkring i pakka. Allikevel syntes både jentene mine og jeg at var disse såpass gode at jeg faktisk ikke ser bort i fra gjenkjøp.
Gjenkjøp: Yes
Du frister noe innmari hver gang jeg prøver å være sunn, du! Og myk kjerne, da, det er rått parti, en stakkars kjekselsker har ikke en sjanse.
He he, huffda. Men de var faktisk ordentlig gode altså. Spis en da, og så kan du jo gi bort resten? 🙂
Vurdere å kjøpe disse men jeg så at de inneholder glukose-fruktose sirup – også kjent som high fructose corn syrup – som er billigere erstatning for sukker og palmeolje attpåtil.
Syns ikke de skal erstatte sukkeret med billig dritt.