Forrige helg smakte vi nok et produkt fra den andre siden av Svinesundbrua. →
Nemlig Vickning chips fra Estrella. (Ha ha, skulle tro vi var i Sverige hele tiden og aldri spiser noe annet enn potetgull. Stemmer ikke helt altså.)
Egentlig var dette helt vanlig salt potetgull med riflet mønster. Altså ikke verdens mest spennende smak, men det fungerer bra sammen med dipp!
Kanskje litt tamt alene ja, skal medgi det. Men fin konsistens og lyse, renslige flak.
Utseendemessig er den til forveksling lik Maaruds Grillchips som selges eksklusivt hos Rema 1000 i grillsesongen. (Forøvrig min favoritt i sommer! ♥ Tror dessverre ikke de har mer igjen nå, men krysser fingrene for at det dukker opp igjen neste år.)
Jeg liker riflet potetgull mye bedre enn glatt. Lurer virkelig på hvorfor ingen lager riflet paprikapotetgull??
Det hadde garantert blitt en hit her i huset!
Der har dere et tips Maarud og Kims ;)
Uansett, kjøper gjerne flere poser av denne.