Jada, jeg har smakt den. 🙂
Som jeg har nevnt tidligere er jeg ingen uforbeholden fan av ferdigpizza – men alle må jo gis en sjanse.
Og Grandiosa Vår Hjemmelagde fra Stabburet er unektelig en spennende nyhet på frossenpizzafronten.
Dere har sikkert sett reklame for den på TV, men for de som har gått glipp av den, kan jeg opplyse om at dette er en Grandiosavariant som skal konkurrere med hjemmelaget pizza. Interessant! Den er på 1, 2 kg, firkantet og har massevis av fyll!
Da den hadde stått i ovnen noen noen minutter luktet det faktisk litt Jarlsbergost. Etter noen minutter til, luktet det mer slik det lukter av den runde Grandiosavarianten med Kjøttdeig & Løk. Og det er jo ikke den verste lukten som kan fylle kjøkkenet.
Den så fristende og fin ut da den var ferdigstekt. Og den var god!
Bunnen var overraskende mjuk, fersk og luftig, og smakte… ja, hjemmelaget. (Den var faktisk så god at jeg foretrakk kantbit, framfor en fra midten!)
Det var rikelig med kjøttdeigfyll, og mannen min fikk visst assosiasjoner til barndommens hjemmebakte pizza. “Dette er som en spagetti og kjøttdeig-pizza” sa en av småjentene. Jeg synes fyllet var godt også, men dette smakte nok litt mer kjøpemat enn bunnen. Allikevel hadde det såpass rik smak at det ikke ble tamt. For vår familie var pizzaen mer enn stor nok. Det sto noen biter igjen da alle var mette. Jeg irriterte meg forresten over at jeg ikke hadde noe rømmedressig på lur. Det hadde nok hevet smaken enda litt.
Kan godt hende jeg kjøper en slik igjen for å ha på lur i fryser’n. -Selv om jeg også må medig at for 119,- kr kan man fint kjøpe inn og bake sin egne pizza fra bunnen. Men så var det tidsklemma da. Noen ganger er det greit å bare kjøpe seg litt fritid… og denne var ferdig på 20 min.
Synes de i Stabburet har vært flinke jeg. 🙂
Prøve i går, og det blir nok ikke gjenkjøp på oss.
Den smakte hverken eller synes jeg. Og da lager jeg den heller selv 🙂
Jeg holder også en knapp på den hjemmelagede, men utelukker altså ikke gjenkjøp…. 🙂
Spennende 🙂 Denne må jeg teste ut! Den vil nok ikke måle seg med ekte hjemmelaget, men vil tro den er et par hakk bedre enn de “runde frossenpizzaene” som jeg ikke synes noe særlig om 🙂
Fint innlegg! 🙂
Jada, den er en del hakk bedre enn vanlig frossenpizza, men slår ikke min hjemmelagede synes jeg selv altså 😉
Hmmm… Skeptisk til Grandiosa og annen “norsk” ferdigpizza. Legger heller 3 langpanner i fryseren når jeg først lager pizza (ja, jeg vet det høres litt “flink pike” ut) Men pluss for at Stabburet har droppet den forferdelige paprikaen og skinka 🙂
Så lurt å legge flere i frysern når du først baker. Ja, synes Stabburet fortjener et lite pluss for denne. 🙂
Prøvde den i går sammen med gubben. 😛 Ingen gjenkjøp!
Først så fik jo super kupp på den da. Hadde ikke tenkt å prøve den siden du skrev hele 119 kr. :O Men så var vi på Coop Prix i går og de hadde månedens deal. Kjøp den pizzaen til 99,90 og få med 6 små colaer. Super kupp. 😛
Men smaken var ikke til å skryta av. Minte litt om big one bare at de smaker jo mye bedre. spess når du piffer den opp.
I natt og i dag har jeg vært uggen i magen og flydd på do flere ganger. Så Aldri mer grandiosa. Papp maten for de holde for seg selv. 😛 Så holder jeg meg til resturante mozzerella <3 og hjemmelaget pizza. 😛
Oi, det var jo et bra kupp. Men ikke bra at du ble så dårlig. Kanskje bebisen som ikke likte den? Og ja enig med deg, ingenting slår hjemmelaget pizza!
he he…nå har jeg lest meg gjennom fler innlegg, og jeg må innrømme at bloggen for slankere som meg er nok ikke dette, blir jo fristet i nesten hvert innlegg…hehe…
Takk for koselig hilsen hos meg:O))
Blir jeg fristet til å bli fristet igjen så kommer jeg fort tilbake:O))
kozkoz