Har sett veldig mye TV-reklame for denne suppen i det siste, (altså Rik Provence kyllingsuppe fra Toro,) så på lørdag bestemte vi oss for å prøve den. Kom hjem litt småfrossen etter skitur, og trengte noe varmt i kroppen.
Suppa inneholder pasta (fiberfusilli), brokkoli, vårløk, basilikum og timian.
Heldigvis var en rask å lage, -skulle bare koke 5 minutter.
Hadde forventet en helt gjennomsnittlig kyllingsuppe, kanskje noe a’la rett i koppen eller lignende.
Hurra, jeg ble veldig positivt overrasket! Greit nok, det er jo ferdigsuppe, og det kan aldri måle seg med noe man har laget fra bunnen, men jeg synes faktisk at Toro har veldig mange gode supper! (Og mye annet godt…)
Denne suppen hadde god smak, og masse deilig innhold. Liker at det er litt biter så man får tyggemotstand. Kjente ikke så veldig mye til provancesmaken egentlig, men den var såpass krydret og smaksrik totalt sett at mannen i huset og jeg spiste opp hele kjelen på et blunk. Kyllingbitene kunne godt ha vært bitte litt større, de var noen ganske tiny terninger, men pastaen og brokkolien hadde fin størrelse. Og så gjør det jo ikke noe at den kun inneholder 0,5% fett. Nice.
Konkluderer med at den var forbausende god, og at det helt sikkert blir gjenkjøp!
Noen andre som har smakt den?
Jeg har smakt Rik Bolognesesuppe i samme serien, og den synes jeg var kjempegod. Har gått og lurt på om jeg skulle prøve denne kyllingsuppevarianten, så tror det blir neste “nytesting” 🙂
Ja gjør det. Så skal jeg smake på den du har prøvd neste gang 🙂
Nei ikke smakt den. men hørtes perfekt ut etter en skitur:0)
Jepp, det var den! 🙂