Selv sier Tine: “Norvegia Fyldig er godt egnet for skiving og riving, og kan brukes til mer enn pålegg. Norvegia Fyldig har gode smelteegenskaper og passer godt i både kalde og varme retter, som f.eks. salater, sauser, tacos, pizza og pai, og ikke minst til ostesmørbrød. Osten fås i bit og som ferdig skivet, tilpasset både de som bor alene og i familiehusstander.”
Oi, oi, oi, høres helt fantastsik ut altså! 😉
Prøvde den på rundstykket mitt i dag tidlig, og synes den var god. Merket ikke så veeeeldig stor forskjell altså. Men smaken var liksom litt fydeligere i munnen. Kjentes mer som en Goudaost. Ikke bare gulost.
Ga en snei til hver av jentene så de kunne prøve, og eldstefrøkna maulet den rett ned uten å ense at den smakte annerledes. Vesla var litt mer skeptisk og spiste ikke opp sin. Kan hende det ble litt for sterkt for en 2-åring sånn uten noe ved siden av, eller at hun ikke var i ostehumør akkurat da. Skal prøve å gi henne den på ei brødskive ved neste anledning og se på reaksjonen.
Selv er jeg også glad i den varianten som heter Norvegia Vellagret , så egentlig kunne jeg kanskje bare kjøpt inn den igjen? Er det behov for denne fyldige varianten også? Blir spennende å se om den varer. Hva tror dere som er ostefans?
I en ostedisk nær deg, he-he.
Smakte absolutt forskjell, men det er oster som smaker MER. Ridderost er blitt en evig stor favoritt her. Spiste opp en pakke skivet i helga med den nye Norvegiaen. Kjøpe igjen? Tja… jeg er ikke så veldig glad i ferdig skivet for pakka forsvinner så fort. Og når alternativet er 1 kg, til 95 kr på meny, så var det litt drøyt.
Jeg har ikke prøvd Vellagret – tror jeg. Kanskje jeg burde det?
Ja prøv den, jeg synes den er bedre! 🙂
Bedre en vanlig Norvegia ja! Ikke mye smaksforskjell på Fyldig og Vellagret kanskje – rikere smak på Vellagret? Men spørsmålet er jo om mannfolket liker den.. er den å få i stor pakke og? Kjøpte en skivet jeg.
Jeg sverger og til velagret, men helst vellagret jarlsberg, den brukte jeg faktisk i barnehagen i en ostepai, og ungene spiste da de:0)
Til skiven er nok denne veldig god! Kanskje vi må prøve den på jobb:0)
Ja det kunne nok vært en ide! De liker den helt sikkert!
Prøvde den som var skivepakket, og jeg synes den var god.
– men jeg er veldig glad i Jarlsberg som “brødskiveost” så jeg er noe usikker på om det blir gjennkjøp.
Men den var mykere i konsistensen, hvordan var den å skjære med høvel?
Den var mjukere i konsistensen enn den vanlige Norvegiaen, men det gikk helt fint å skjære med høvel. Den bøyde seg ikke unna 🙂