På tide med en post litt på siden av de vanlige innleggene. Er vel OK med litt variasjon?
Jeg synes nemlig snitter er veldig godt – mmmmm. ♥ Betyr det at jeg begynner å bli skikkelig gammal?
Når jeg tenker etter har jeg faktisk likt det godt så lenge jeg kan huske, kanskje jeg alltid har vært litt middelaldrende? 😛 Eller i hvertfall hatt gammaldags smak. Det er jo ikke så ofte man får servert disse lekre, skråskjærte skivene, som bugner av pålegg, så når anledningen byr seg koser jeg meg max og spiser meg god og mett.
Eneste minus er at nesten alle snittesmørere har lært på snitteskolen at de skal klæsje på en desiliter majones eller remulade pr halve skive. Det er vel strengt tatt ikke nødvendig? Og da tenker jeg ikke først og fremst kalorimessig, men smaksmessig! Det drukner jo smaken på resten av pålegget. Jeg skraper alltid bort det meste av denne flytende guffa og nyter resten med andakt.
Og så er det viktig at brødet ikke er for gammelt og tørt. Det skal ikke få lov til å ødelegge hele den totale snitteopplevelsen.
Mmmm, de med roastbeef er min personlige favoritt 😛
Er det bare jeg som lar meg friste av disse lekkerbisknene?
Jeg elsker dette. Nam nam.. Skal definitivt servere dette i dåpen til lille.
Ja det passer perfekt til dåp – så godt og lettvindt! Vi hadde det også i dåpen til minstejenta. Håper foten er bedre!
Jeg er også glad i snitter! Delikate å se på + smaker godt! 🙂 Ha en fortsatt fin kveld! 🙂
Takk det samme 🙂
Yum snitter er godt. det lager jeg som regel når vi skal ha folk på besøk. Best med laks. 😉
Ja, laks er også deilig! 🙂
Elsker snitter. Jo flere jo bedre!:-) bedre med kvutseidsnør eller meierismør i stede for dungevis med majones/remulade!
Yes! 🙂
Nei, jeg også blir fristet 😉 nam 🙂 Jeg tror muligens at jeg er en av de eldste leserene til Kari Lillesmurf , men det blir jo spennende å se da 😉
He-he, ja. Det er nok uansett hovedvekt av de godt under 20 år.
Så bra noen slår et slag for snitter i denne tapas-tiden vi har vært inne i en stund nå!
Ellers ser det bra ut at det er valgt loff som underlag for rekesnittene. Synes grovt/grovere brød under rekene tar litt av smaken.
Siden jeg egentlig er en enkel sjel fra distrikts-Norge, setter jeg mer pris på den tradisjonelle festmaten vår ja. 🙂
Hmm, har aldri reflektert over at reker er best på lyst brød, men skal prøve å tenke etter neste gang.
Snitter i seg selv er vel ikke sååå gammeldags, men med det “blondepapiret” under så får jeg litt sånn flash back ja 🙂
Enig med deg i at majones kan de droppe, og jeg foretrekker heller et tykk lag med godt smør…
Roastbiff, egg, karbonade, røkt skinke og spekeskinke er mine favoritter 🙂
Underlaget kan gjerne være en saftig og god smørloff.
Hmm. Kanskje jeg skal servere det ved neste anledning ..?
Haa-ha, tenkte ikke over de blondearkene en gang, men når du sier det er det ganske tantete ja. 😛
Ja så lettvindt a gitt. Bare å bestilleved neste anledning. Liker de med brie godt også jeg da.
Næh,
Eller kanskje???
Jeg elsker og snitter,
Men så er jeg jo kanskje over SNITT alder og;0)
He-he mulig det, men jeg er ikke så lang unna deg 🙂