Dette var en ny vri. I dag har jeg smakt Kokt Salami fra Grilstad på brødskiva. I et nanosekkund da jeg sto ved kjøledisken på Ica, tenkte jeg at det hørtes litt tvilsomt ut, men endret mening med en gang. Vi spiser jo kokt skinke.
Synes den smakte ganske så godt jeg. Den var mer kjøttpålegg-aktig i konsistensen enn vanlig salami, mer som en snei med kalverull faktisk. Den hadde sikkert vært god på pizza. Skivene er ganske tynne og ikke så stive som vanlig salami. Det er fortsatt fettflekker i den, men den er ikke så glinsende som spekepølsevarianten. Siden den er kokt hadde den naturligvis kortere holdbarhet enn ei vanlig pakke salami, men det er helt OK. Her i huset forsvinner jo pålegget ganske kjapt når pakken først er åpnet.
Ser slett ikke bort i fra at det blir gjenkjøp av denne. Er spent på hva resten av familien synes også, foreløpig er det bare jeg som har smakt. Noen andre som har testet denne?
Gjenkjøp: Ja
(Og når vi er inne på salami, kan jeg jo legge en link her til min absolutte definitive ultimate yndlingsfavorittsalami 😛 Kanskje det er flere som har den som salamifavoritt?)
Det høres veldig spesielt ut, men jeg tror jeg må prøve det likevel 🙂
Ja den var slett ikke dum