Må bare kjapt vise denne lekre boksen. Har jo skrevet om krydderet til Jacobs utvalgte før, og nå har jeg kjøpt en med Vaniljesukker. Vi er vel alle vant til den tradisjonelle, runde blå boksen til Freia, med hvitt vaniljesukker. Og den er helt grei den altså, men denne gjorde seg liksom hakket mer.
Og ikke nok med at boksen er lekker; vaniljesukkeret smaker bedre også. Eller er det bare jeg som inbiller meg det i hodet mitt fordi boksen er så lekker? Det ser mer ut som en blandig av finkornet sukker og ordentlig vanilje, selv om det trolig er litt syntetisk. Jeg brukte det i vaffelrøren her om dagen og om jeg skal si det selv ble vaflene fortreffelige 😉
Hvis jeg noen gang får meg et stort, nytt kjøkken, håper jeg å få en fin krydderhylle der jeg kan ha massevis av slike bokser fra Jacobs utvalgte på display.
(Søk på Jacobs utvalgte i søkefeltet for å se de andre innleggene jeg har skrevet om serien.)
Flere som liker disse boksene? 🙂
Fant denne selv for noen uker siden. Og etter ingrediensene å lese så er dette ordentlig vaniljesukker.
Jeg har lenge hatt lyst til å teste ut de peoduktene. Men syns kanskje de er litt dyre..
Bruker bare den jeg. Kanskje litt dyrere, men en trenger ikke så mye siden det er mer ekte smak, så da tenker jeg at det er verdt det 😉
Super å bruke når jeg lager vanijeis også. Trenger mindre ren vaniljestang (som fort blir dyrt med flere…… )
Jeg tenkte faktisk også at den ville bli god i hjemmelaget is. Skal prøve det neste gang! 🙂
Å, denne har jeg ikke sett før! Takk for tipset! 🙂
Lekker den der. Og ekte vaniljesukker er utrolig mye bedre. Veldig lett å lage selv og, tenkte faktisk lage noen å gi bort i julegave. Synd du ikke bor litt nærmere;0)
Du slutte aldri å imponere. Utrolig hva du kommer på å lage selv! 🙂 Ja synd jeg ikke bor nærmere altså. 🙂
De vanlige boksene med vaniljesukker fra Freia, består tross alt ikke av vaniljesukker, men av vanillin. Vanillin er rett og slett et utrekk fra råtne tømmer. Det er nok ikke så rart ekte vare smaker bedre;)
Oi, det visste jeg ikke. Takk for info! 🙂