Siden jeg tidligere har blitt positivt overrasket over produkter fra den Kokkeklare serien til Stabburet, måtte jeg selvfølgelig teste en av deres siste nyheter: Ovnsbakt kylling & bacon i form. Brand new!
Dette er en ferdig rett i form som inneholder, brokkoli, kylling, bacon og pasta i en lys, kremet saus. Alt er dypryst og skal stå i formen sin i ovnen i 40 minutter.
Synes det var en smule negatvt at den skulle varmes såå lenge. Ble litt lang i maska da jeg leste det. Var skrubbsulten etter en lang dag og kunne egentlig spist en hel bjørn. -Og så måtte vi vente 40 minutter! Jeg kunne laget mye godt fra bunnen helt selv på 40 minutter… OK, den skulle jo testes uansett.
Tja, synes retten smakte helt OK, men ble ikke så positivt overrasket her som jeg ble av kjøttkakene og suppen i samme serie. Dessverre. Synes kyllingen hadde en pussig liten bismak, litt konserveringsaktig, og brokkolien var litt dau.
Pastaen og baconbitene var ok, men helheten så ikke så innbydende ut. Ble nesten litt møljete. Dessuten var det ikke så mye i formen heller. Det står 2-3 porsjoner (800 g) på pakken, men det hadde neppe holdt til så mange voksne. Jentene mine og jeg spiste faktisk opp alt sammen. OK, vi hadde ikke så mye ved siden av. Bare litt tomater og grove baguetter (burde hatt en fullverdig salat), men allikevel. Tror ikke den hadde mettet mer enn 2 voksne. Da måtte man hatt adskillig mer tilbehør ja.
Som dere ser av bildene er det overvekt av brokkoli her. De kunne godt vært rauserer med pastaen faktisk. Småforbausende at det ikke var flere pastaskruer. Det er jo billg fyllmasse. Sausen var god, men manglet særpreg. Den var mild og barnevennlig ja, men jeg klarer ikke beskrive smaken noe utover dette. Det hadde meget mulig gjort seg med et lag revet ost strødd på toppen. Kanskje den nye Jarlsbergosten jeg skrev om i går?
Synes ideen til dette produktet er god. Emballasjen var også frisk, snill og innbydende. Men det holder ikke totalt sett, dette blir dessverre ikke noe ny familiefavoritt for oss.
Noen andre som har smakt?
Gjenkjøp: Nei
Hmmmm.. Kanskje dette må testes?
Nja, bruk heller pengene på noe annet…
Håper du tester den nye kebabpizzaen fra Grandiosa snart? 😀
Sorry, kommer nok ikke til å smake den. 😛 Som jeg skrev her http://www.consuming.co/2013/01/grandiosa-kebabpizza-fra-stabburet/ blir det bare hvis noen gir meg en gratis vareprøve, eller det er smaksprøve i en butikk. Men tar veldig gjerne i mot beskrivelser fra dere hvis noen smaker!
Denne inneholder ingredienser som vi liker her i familien, og jeg har vel litt tro på kombinasjonen. Så til tross for din lunkne anmeldelse kommer jeg nok til å gi den en sjanse! 😉
He-he, fortell meg gjerne hva dere synes. 🙂
Vitsen blir ganske mye borte når det tar 40 minutter. Man får ferdig noenlunde det samme om man lager alt fra bunn av. Bruker ofte en rett med forvellet broccoli, tjukk ostesaus og så baconstriper på toppen. Bruker bare 15 minutter på rensing, forvelling, koking av saus – og bacon legger man bare oppå. 25 minutter på 200 grader og det er ferdig.
Ja, var litt for lang tid.
Hørtes ut som en god rett, må nok prøve den en gang.