Det har jo allerede vært litt skriverier om denne originale salamiboksen fra Grilstad. Og for en nyhet! Hvorfor har ingen tenk på å en slik utforming tidligere? Moro at det fremdeles finnes ting som ikke er oppfunnet. – Så jeg kan holde liv i bloggen!
Vi har vel alle til stadighet noen litt slappe lefser av noen halvåpne kjøttpåleggspakker liggende i kjøleskapet. Og antagelig er det flere enn meg som har et utall TupperWarebokser eller tilsvarende stående i skapet, der intensjonen i kjøpsøyeblikket var å alltid flytte kjøttpålegget elegant over umiddelbart etter åpning, men gidder vi? Neida.
Så gratulerer til Grilstads Petter Smart for denne brilliante ideen. Nå er det trolig ikke lenge før de andre produsentene følger etter (eller på godt norsk; hermer).
Skal vi gjette på noe allerede i februar folkens?
Og hvem hermer først? 😛
Ja, som du sier hvorfor har ingen tenkt på dette før – supersmart!!!
Ja virkelig! 🙂
Veldig smart, ja!
Og så søtt bilde av jenta di som tok bilde av matprodukter! 😉 Artig!
Kos deg i helga! 🙂
Ja veldig moro, det var det der med eple og stammen. God helg til deg også! 🙂
Absolutt en smart idè, og den virket i praksis og. Testet og likt i Bakkely:) Salamien hos oss kom seg aldri i bokser, men den kom av og til ut av pakken sin uten at den skulle det! Så ja takk til denne nyheten:) Og ha en herlig lørdag:)
Hørtes kjent ut. Takk for god tilbakemelding! 🙂