Et bitte lite ketchupinnlegg er vel på sin plass? Vi har jo smakt den nye ketchupvarianten fra Idun, den ned mindre sukker, men jeg har visst ikke skrevet om den. Antar at dere har sett flasken på TV eller i butikken:
Synes korken har så lekker farge! Ah, sky blue.
Dette er jo bare en ketchup med mindre sukker. Det er ikke noe annet som er nytt. Den er uten konserveringsmiddel og inneholder søtstoff fra steviaplanten. Så fint. (Klikk her for næringsinnhold) Jeg synes den smakte akkurat som den andre ketchupen fra Idun jeg. Og den liker vi jo. 😀
Kan fint se for meg gjenkjøp. Er ikke sikker på om det blir denne eller den med grønn kork som vi pleier å kjøpe, men det smakte helt supert til middag. Men jeg lurer bitte litt på hvor mange ketchupvarianter vi egentlig trenger? Hvor mange flasker skal sloss om hylleplassen? Anyone? Bare lurer 🙂
Enig med deg, det er vel begrenset hvor mange vi trenger 😛 Jeg kjøper alltid den med grønn kork, men det er vel noe med søtstoffene i den som ikke er så bra? Ikke vet jeg 😉 Ketchup er godt hvertfall, må alltid ha det i kjøleskapet!
De skal kanskje ha en ketchup med hver farge i regnbuen?? Hadde faktisk tenkt å kjøpe den med blå kork, til den ene av guttene som er besatt av taco med ketchup! Makan 😉
Oi, der har jeg faktisk aldri hørt om noen som bruker før. Til taco!?
50% mindre sukker og søtet med ren stevia ? Jeg er solgt ! Detter betyr selvfølgelig at varianted forgiftet med sukralose skal boikottes og dø ut. Det er helt idiotisk at kalorireduserte produkter skal kunne inneholde kjemisk framstilte søtningsstoffer, som er skaldelige for helsa og miljøet, når vi hele tiden har levd side om side med stevia – en naturlig urt, som at på til er basisk, i motsetning til resten av det søte syrehelvetet, som ødeleger kroppen. Så var det sagt !
En annen ting jeg dog vil si er at fargen på korken ikke var et godt valg. Jeg elsker for all det himmelblå, men på en ketchupflaske gir det assosiasjoner til gift, såpe og oppvaskmidler. Dette er egentlig ganske kritisk, så jeg håper Stabburet vil endre fargen til noe som enkelt kan assosieres med mat. Foreløpig er det en god strategi for å tiltrekke oppmerksomhet, så det kan i kortere grad brukes strategisk.