Allsangdigg med Balladesmak og Popsmak

Da har jeg hatt gleden av å smake innholdet i disse skjønne eskene med Allsangdigg. Som  dere ser komme de i to varianter, en med Balladesmak og en med Popsmak.

Allsang på Grensen-drops

Allsang på Grensen-pastiller

Esken med Popsmak inneholder klassiske fruktdrops, der fargene rosa, grønn og gul er blandet i skjønn harmoni. Smaken var piano lieto og ga et adagio inntrykk. Riktig så gode var de. Størrelsen pr enhet var perfekt og fasongen gjorde at de klang i munnen som stødige hvilenoter.

Allsang på Grensen med Popsmak

Allsangdrops på Grensen i Halden

Esken med Balladesmak ble min favoritt. Den inneholder mer capriccioso, tyggemyke fruktpastiller. Smakene her var moderato, men noe tydeligere enn popdropsene, og du ulike variantene harmonerte som klare akkorder i dur hvis man tok flere i munnen samtidig.

Allsangdigg med Balladesmak

Neste år ønsker jeg meg også en eske med Rockesmak. Der burde innholdet vært noe mer crescendo opp mot forte, kanskje med innhold i moll. Så hadde vi dekket hele skalaen.

Okay, ingen av disse pastillvariantene fikk meg til å synge klare, høye C’er fra tribunen i Halden, men jeg skal love at jeg gjorde en hederlig innsats. 😛

Gjenkøp: Ja, forhåpentligvis til neste år

Consuming_s

7 thoughts on “Allsangdigg med Balladesmak og Popsmak”

  1. Jeg holder med min favoritt, Gustav Mahler, som sier at en pastill skal omfatte alt på en gang! Lot meg bare inspirere av dine tonelette formuleringer. Men jeg er nok mer i målgruppen for Lohengrin enn Allsang på Grensen. 😉

    1. Ha-ha, Allsang var riktig trivelg det. Et ordentlig folkelig arrangement. Og mye morsommere enn å bare se det på TV. Men opera kan jo også være flott. (Antar at du mente Wagners, og ikke Nidars Lohengrin?)

  2. Så gøy med egne pastiller til programmet:-D Disse skulle vært solgt i butikker, synes pop-dropsene så kjempegode ut! Ellers ser jeg for meg en rock-versjon i salt lakris:D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.