Må bare ta med noen tilleggsopplysninger etter forrige innlegg. Altså det rett under her om SaritaS Tandoori. Det finnes jo andre produkter i Saritas-serien også, og jeg vet ikke om noen av dere tilfeldigvis la merke til tipset oppå krydderlokket på Tandooriglasset? Hvis ikke, kan dere se det her igjen.
Nå finnes det altså pakker med egne SaritaS nanbrød, og vi testet selvfølgelig disse sammen med Tandoorisausen i dag.
Som dere ser finnes det to varianter; Original og Koriander og hvitløk. Det står på pakken at de er bakt i tandoriovn, – så bra da 🙂
Fant ikke produktene på hjemmesiden til SaritaS enda, kan derfor ikke linke direkte til næringsinnhold i skrivende stund, men det blir sikkert lagt ut der snart.
Vanligvis kjøper jeg nanbrød av den ganske enkle sorten, type halvstekt, vakuumpakket fra rundstykkehylla. Men disse her finner man faktisk i frysedisken.
Hver pakke inneholder 3 nanbrød, delikat pakket med et tynt mellomlegg i plast i mellom hver. Her er de frosne:
De skal steke i ovnen i 4 minutter på på 200°, og så er de klare.
De som lå i posen merket Original var helt okay. Saftige og fine, men ikke med så mye smak. Perfekt for de minste, men kanskje litt lite spennende for voksne. Men de med koriander og hvitløk var skikkelig gode! Det var hele biter av hvitløk bakt inn i brødet, men de smakte ikke for sterkt allikevel. Jeg er ikke så veldig glad i koriandersmaken, men selv om det ser ut som om det er en del strødd på disse her, var det faktisk ikke avskrekkende mengder. Bare akkurat passe, og det smakte veldig fint i kombinasjon med hvitløken.
Dere kan trygt teste disse hvis dere ser dem i frysedisken folkens. Og den med hvitløk og koriander blir det helt sikkert gjenkjøp av her i huset.
Er det flere enn meg som har sett disse?
Gjenkjøp: Ja og nei
Jeg elsker naanbrød (og alle andre typer brød), så disse skal testes ved første anledning.
Så bra!
Haha, ikke rart vi aldri finner nan-brødene… Det har aldri slått oss å se i frysediskene.. Vi har bare leita i hyllene vi 😛 Så håper vi finner fram til de nå 😀
Smakte saritas tandooribakte nan med hvitløk og koriander. Jeg elsker å gå på indiske restauranter og etter å ha smakt disse kan jeg skrive under på at disse er de nærmeste som kan måle seg en restaurantkvalitet. Stor pluss at de er fryste og uten konserveringsmiddel.
Ja det er bra.
Noen som har prøvd å steke de frosne naan brødene på pizzastein? Vurdere å prøve der ikveld for å få en ner “autentisk” smak, hva tror dere?