Leste dere innlegget der jeg testet den nye italienske pizzabunnen fra Toro (her)? Vel, i samme slengen prøvde vi Iduns nye Pizzasaus italiensk type. Har man sagt A må man si B, så vi kjørte på med det italienske som var. Bare så synd at jeg spiste opp all den ferske mozzarellaen til lunsj, he-he.
(Fant ikke glasset på hjemmesiden deres i skrivende stund, det er derfor jeg har linket til originalsausen og ikke den italienske. Kan vel anta at næringsinnholdet er noe av det samme.)
Det luktet veldig standard tomatsaus, med et innslag av basilikum da jeg snuste inn duften fra glasset.
Sausen var lett og mjuk i konsistensen, og glatt og enkel å smøre utover.
Tja, hvordan skal man beskrive en tomatsaus? Den smakte jo tomat da… 🙂 Helt grei var den, med ganske standard smak av pizzasaus. Når jeg kjente etter hadde den et litt søtlig preg faktisk, og jeg hadde nok foretrukket den litt friskere og mer syrlig. Kjente ikke så mye smaken av basilikumen jeg hadde kjent duften av da jeg åpnet glasset, uten at det gjorde så mye.
Det kan godt hende det blir gjenkjøp av denne, men kan ikke love noe. Den skilte seg ikke nevneverdig ut i verken den ene aller andre retningen egentlig. Stort sett bruker jeg knuste hermetiske tomater med smak som pizzasaus, men innimellom er det veldig lettvint og greit å bare bruke et slik glass også. Og pizzaaen ble god det. 😛
Noen som har prøvd denne? Eller har andre pizzasausfavoritter?
Gjenkjøp: Muligens
Hm….har en annen favoritt ja:) Lager gjerne litt ekstra , fin å fryse, og holder seg lenge i kjøleskap. Men pizzaen så god ut….ble litt sulten jeg 🙂 God lørdag:)
He-he, du får lage deg litt pizza i morgen 🙂