Dere husker kanskje at jeg i sommer skrev et innlegg om Pain au Chocolat fra United Bakeries (her)?
Vel, her for litt siden fikk jeg lyst på croissanter, og siden jeg ikke hadde smakt Hatting sine, fant jeg ut at jeg måtte gi dem en sjanse. Noen som vet når de kom? Var det nå i høst?
He er de i frysedisken på Rema:
Og på benken hjemme hos meg:
Posen innehold 6 frosne enheter som skulle stekes på varmluft. Mmm, det luktet deilig deig allerede da jeg åpnet posen.
Mine var litt tint før jeg satte dem inn, og dermed holdt det med 13 minutter i ovnen. Og gradvis som stekingen pågikk kom den nydelige croissantduften sivende og fylte hele kjøkkenet mitt.
Så var de ferdige, og det var klart for smaking.
Konsistensen på disse var helt perfekt. De var luftige og så mjuke, så mjuke inni, og knasende og krispe på utsiden. En riktig fryd å sette tennene i. Smaken var også veldig god, men samtidig ikke noe mer enn ordinær til croissant å være. Må så er jo croissanter utrolig godt i seg selv, så jeg var veldig fornøyd etter to av disse. -Kunne sikkert spist flere hvis jeg ikke hadde måttet dele, he-he. 😀
Disse tror jeg gjerne det kan bli gjenkjøp av. Er enig med Hatting, de representerer ekte nytelse. Tenker det er perfekt å ha ei pakke liggende i fryser’n. Skulle forresten ønske Hatting kom med Pain au Chocolat også etter hvert. Kanskje i februar?
Er det flere som deler min begeistring for croissanter?
Gjenkjøp: Ja
Ja! Enig i at de var kjempegode 🙂
Ja, helt supre!
Disse er kjempegode! Spiste dem noen ganger som nygravid i sommer da ingenting annet frista.
He-he, er rart hvordan smaken forandrer seg når man er nygravid. 🙂
De finnes i Pain au Chocolat! 🙂 Jeg har kjøpt det på Ultra i Asker.
Kanskje jeg husker feil… de var kanskje ikke fra Hattings, men noe som lignet. Hmm..
De er fra United Bakeries 🙂 Men gode de også.