Siden jeg ikke har funne flere nyheter enda, kommer det her et innlegg om en saus fra høstslippet 2014. Nemlig Mild saus til Laks fra Toro.
Har hatt den liggende og glemt den litt, men da vi skulle ha fiskemiddag i dag, og jeg plutselig oppdaget at jeg ikke hadde den vanlige sausen liggende, ble denne redningen.
Det står jo på pakka at den kan brukes til hvit fisk og fiskekaker også, så da måtte det vel være greit.
Fremgangsmåten er enkel – akkurat som for alle andre Torosauser. Tøm pulveret i en kjele, tilsett væske, kok opp, spis saus.
Det luktet litt som svak fiskesuppe mens jeg ventet på oppkok. Skjønte hvor det bar smaksmessig.
Denne sausen er veldig trygg å servere. Den smaker ikke så mye, men er akkurat så mild, fin og forutsigbar at jeg tror alle liker den. Lillemor her mente at “den smaker som pasuasaus bare at til fisk”. Og den har det nødvendige lille fiskepreget som gjør at den ikke bare er vanlig hvit saus. Helt greit når man vil ha saus til fiskemiddagen, men ikke vil at smaken fra sausen skal stjele fokus eller dominere for mye. Er dere med?
Jeg er helt sikker å at jeg kjøper denne igjen til fremtidige middager. Veldig greit å ha et par poser liggende i tørrmat-skuffen.
Gjenkjøp: Ja
Tine har kommet med en ny kremost; chili og lime! Nyyyydelig! Passer sikkert veldig godt i matlaging (f.eks. sauser, supper, inni kylling o.l.), men var også god på rundstykket 🙂
Ja, mener den kom i september. 🙂