Pastasaus Ekstra krydret fra Toro

Litt travle dager her, men jeg må bare komme med en mikropost om en saus til dere.
For noen uker siden skrev jeg nemlig om Toros nye klassiske pastasaus (her). Og siden jeg syntes den smakte litt lite, fant jeg ut at vi også måtte prøvde den ekstra krydrede varianten som har kommet.

Pastasaus krydret

Pastasaus krydret åpnet

Fremgangsmåten er den samme som hos den andre; man bruner kjøttdeig, strør over pulveret, tilsetter vann og koker opp. Kjapt og greit. Sausen er klar etter 5 minutter koking.

Pastasaus krydret i panna

Og ja, denne smakte mer enn den klassiske. Når man tar en munnfull kjennes smaken som ganske standard pastasaus, men så fort man har svelget unna river og småbrenner det litt i munnhulen. Egentlig ikke så rart da denne inneholder blant annet svart pepper, chilipepper og kajennepepper. Det gikk med en del vann ved siden av, det skal jeg ikke legge skjul på.

Pastasaus krydret på mat

Barna syntes faktisk denne var for sterk. Vi prøvde å legge på litt mild parmesan for å dempe krydderet, men det ble uansett for spicy for små ganer. Jeg syntes den var ok, og faktisk ikke for sterk, men det er lite sannsynlig at jeg kjøper den inn og lager pastamiddag til bare meg selv i fremtiden. Blir nok heller den klassiske varianten som barna likte. Må allikevel gi kred til Toro for å ha laget en slik smaksrik saus.  🙂

Noen andre som har smakt denne?

Gjenjøp: Nei

 

3 thoughts on “Pastasaus Ekstra krydret fra Toro”

  1. Haha, må nesten le litt av at du syntes denne var for sterk! Nå spiser jeg ekstremt sterk mat så jeg måtte drøsse på med habanero-chilli og sriracha chillisaus 🙂 et tips hvis maten er for sterk (eller for salt for den saks skyld) er å ta oppi litt rømme/creme fraiche til slutt, evt noen sitrondråper. Det syrlige balanserer det sterke

    1. Hvis du leser det jeg har skrevet så ser du at jeg syntes den var ok, og faktisk ikke for sterk. -Men barna mine syntes den var for sterk. Og jada, vet at man kan dempe med rømme, men det er ikke alt små barn liker vet du. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.