Visste ikke at Gilde hadde kommet med smårettspekeskinke. Moro å oppdage slike små overraskelser.
Lurte først på hva den kan brukes til, en ser at Gilde så raust har skrevet hva den passer til på pakken.
Noen som har andre forslag til bruksområder?
Egentlig bruker jeg bare spekeskinke til typiske spekematmåltider med potetsalat og eggerøre. Da duger det like bra med skinke i skiver. Kjøper gjerne en boks, men må først ha et konkret bruksområde.
Spekeskinke er godt på pizza, men kunne aldri tenkt meg det i for eksempel en salat.
Spekeskinke i biter er noe jeg selv hakker opp, og da bruker vi det til ting om fiskeboller, rømmegrøt, omeletter, på toppen av supper. Alltid sprøstekt i panna, selvfølgelig!
Dette er vel noe de tidligere har solgt billig som “skalker”, men som de nå har hakket opp og selger mange ganger dyrere (?). Som regel bruker jeg det som erstatning for bacon, der jeg ikke vil ha røyksmaken. Kanksje like greit å ha PÅ rømmegrøten som ved siden av. Men jeg kjøper skalker og skjærer opp selv, for jeg har kniv 🙂
Jeg brukte akkurat spekeskinke på ostesmørbrød, da stekt i ovn med skinken på toppen av osten så den ble litt sprø. Bruker den stekt til omelett og gjerne pizza ja, fin å ha liggende, da holdbarheten er god 🙂
Ja det med holdbarhet er et godt poeng. 🙂
Jeg bruker det i omelett og i pai.
Ja, det er jo naturlige bruksområder.