Jeg prøver mer enn gjerne butikkenes egne merkevarer, og i sommer dukket disse sausene opp i Remabutikken min.
Skal innrømme at jeg har gått forbi dem en del ganger, men her om dagen kjøpte jeg like godt med meg to for å smake. (Så forresten jammen meg at sausene ble presentert i en nettavis som en høstnyhet fra Rema. Det er da en del uker siden de kom? Eller har butikken min sniklansert no’ innmari?)
Det er ikke mer enn 150 g i boksen, så for å få en ordentlig middagsporsjon til oss kjøpte jeg med to. -Noe som gjorde at det da ikke ble så superbillig allikevel, men fortsatt helt greit prismessig.
Høh, fikk skikkelig makrell-i-tomatvibber da jeg rev opp lokket. Sausen så ganske orange ut.
Blir forresten ikke helt fortrolig med slike norske stavemåter:
Det står at man bare skal røre sausen inn i ferdigkokt pasta og spise, men det blir jo ikke noe ordentlig mettende måltid. Jeg smakte derfor en liten bar skje først, for å få et rent inntrykk, og så rørte jeg resten inn i brunet kjøttdeig og lot det småputre litt.
Dette smakte så ordinær og gjennomsnittlig tomatsaus som det går an. Kjente ikke basilikumen, men tomaten var helt okay. Det eneste smaken egentlig utmerket seg på var syrlighet. Synes nesten den var sur. –Men heldigvis ikke på en ekkel, bedervet måte altså. Jeg fikk bare behov for å pøse på med pastaskruer for å nøytralisere inntrykket i munnen hele tiden.
Totalen her ble dessverre for kjedelig synes jeg. Sausen manglet både fylde og særpreg, og selv om den var helt grei å spise fikk jeg ikke lyst på mer enn en porsjon. Men jentene mine, de likte den faktisk kjempegodt! Begge to.
Det skal litt til at jeg velger denne igjen. Tror jeg holder meg til min gamle favoritt i fremtiden.
Flere som har smakt noen av disse sausene?
Gjenkjøp: Nei
Har smakt meg gjennom alle, den med søt paprika er min favoritt, og bedre enn klassikeren du har prøvd:)
Den med oliven er ganske salt.
OK, da får vi forsøke den neste gang.