Tenkte jeg bare kort måtte nevne den nyeste Crème Fraîchen Tine kom med nå i september.
Den er enda lettere enn den lette 18% fett-varianten og heter 10%. Altså fett. 🙂 Jeg har testet.
Jeg er glad i rømme, men liker å bruke crème fraîche i matlaging siden den ikke skiller seg. Har prøvd denne både som tilbehør ved siden av fisk og i to sauser jeg kokte opp. Synes den fungerte helt fint til begge deler. Den er så glatt og delikat i konsistensen så.
Smaken er rund og mild, og jeg kjente faktisk ikke noe forskjell på denne her og 18%’en. Nå er jeg ingen inngående ekspert på nyansene i disse smakene altså, spiser det ikke så ofte – eller mye, men det er vel egentlig like greit. Den gjorde nemlig helt klart nytten sin og dermed kommer jeg nok til å velge denne framover når jeg har et crème fraîchebehov.
Noen av dere som har prøvd denne her? Merker dere forskjell? Er det marked for denne lettvarianten i tillegg til den andre?
Gjenkjøp: Ja
Jeg hadde denne som “pizzasaus” på hvit pizza, og da skilte den seg. Det gjorde ikke 18 % varianten. Kjipern…
Ah så dumt. -Og så rart. den tåler jo å koke i saus.