Siden jeg allerede har skrevet om to av sortene økologisk fond fra Maggi som kom i oktober, tenkte jeg veldig kort å nevne den tredje også. Det er en kyllingvriant.
Vi kjøpte ei flaske på Kiwi i Hønefoss i jula og brukte den i kalkunsausen.
Og igjen ble det dårlig med bloggbilder grunnet anledningen. 😏
Denne duger som bare det! Den minner veldig om det jeg vil kalle vanlig kylingbuljong. Altså uøkologisk. Muligens kjentes den litt saltere enn jeg hadde trodd, men absolutt ikke slik at det ble ubehagelig. Synes den var med på å heve inntrykket betraktelig da vi holdt på tre personer og skulle smake til sausen. Festlig med noen hektiske minutter på kjøkkenet. Flasken er drøy, men jeg kommer nok til å kjøpe en ny når denne er tom. Veldig kjekt å ha stående, og holdbarheten er lang. Trykker like på denne her.
Innlegg om kjøttfond kan leses her og grønnsaksfond her.
Gjenkjøp: Ja
Må prøves!
🙂