I forlengelsen av forrige innlegg må jeg bare ta nevne et lite produkt til. Siden jeg først var i gang med å prøve produkter fra Pizzabakeriet, brukte vi nemlig også den nye pizzasausen fra Pizzabakeriet.
Dette skal være en 100% naturlig saus, laget av knuste, solmodne plommetomater. Og den var så ren og fin. Så delikat og ekte på en måte.
Nå er jeg ganske begeistret for ordentlige tomatsauser i utgangspunktet altså, og jeg synes også hermetiske tomater er veldig godt, så det skal ikke så voldsomt mye til for å imponere meg. Men jeg må uansett ta med min begeistring for denne her. Den smakte ikke så mye. Bare rent og ganske friskt. Allikevel ga den akkurat passe mye totmatpreg til pizzaen, uten å være for sterk eller å drukne de andre smakene. Liker ikke slike sauser som er så intense at topingsmakene kommer i skyggen. For sterke sauser synes jeg også ofte fører til at ungene ikke synes pizzaen er så god.
Det holdt med et tynt lag smurt utover deigen. Hadde det bare vært voksne som skulle spise hadde jeg trolig lagt på litt mer.
Kanskje det var nettopp denne sausen som bidro til at pizzaene i forrige innlegg ble så populære?
Ikke vet jeg, men det blir i alle fall gjenkjøp fra oss. Helt sikkert. Håper den blir værende.
Gjenkjøp: Ja